Κράξιμο του Νόιερ στον Ντοναρούμα: «Θα πας να δεις πώς είναι ο Μουσιάλα;» Ημερομηνία:
Σήμερα 6/7/2025, 11:40 - Εμφανίσεις: 9
Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Τζαμάλ Μουσιάλα επισκίασε τον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ανάμεσα σε Παρί και Μπάγερν.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις μήνες.
Αιτία του τραυματισμού ήταν μια άτσαλη και απρόσεκτη έξοδος του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος ωστόσο φάνηκε πως δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον Μουσιάλα.
Ο Μάνουελ Νόιερ, ωστόσο, επέκρινε τον συνάδελφό του τόσο για την απρόσεκτη ενέργειά του, όσο και για την αρχική στάση του μετά το συμβάν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Νόιερ: «Ήταν μια κατάσταση όπου (σ.σ.
ο Ντοναρούμα) δεν χρειαζόταν να πάει με τόση δύναμη.
Ήταν είναι ρίσκο.
Ήταν προετοιμασμένος να πάρει αυτό το ρίσκο και να τραυματίσει τον αντίπαλό του.
Πήγα και του είπα: Δεν θέλεις να πας να δεις πώς είναι ο παίκτης μας; Είναι θέμα σεβασμού, να πηγαίνεις εκεί για να δεις την κατάστασή του και να του ευχηθείς.
Μόνο τότε το έκανε.
Το fair play είναι πάντα μέρος του παιχνιδιού.
Εγώ θα είχα αντιδράσει διαφορετικά», δήλωσε ο πολύπειρος Γερμανός γκολκίπερ....